• +30 23510 42619
  • info[a]gustodairy.gr
fresenelde

ΜΕΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το ανθότυρο και το λιώνουμε με πιρούνι. Έπειτα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το μέλι, το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα και τα αυγά. Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά μέχρι να έχουμε έναν πυκνό χυλό.


Αλείφουμε φορμίτσες για μάφιν ή 8 φορμάκια μιας χρήσεως με ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με αλεύρι και τα τινάζουμε.


Μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια. Ψήνουμε στους 170ο C για 30΄ μέχρι να ροδίσουν καλά.


Εάν θέλουμε, πασπαλίζουμε τα ζεστά μελοπιτάκια με κανελοζάχαρη ή με λίγο μέλι, αφού τα βγάλουμε ζεστά από το φούρνο. Τα σερβίρουμε αμέσως μέσα στα ατομικά τους φορμάκια.

Υλικά