Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180Ο C. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα αντικολλητικό πυρέξ.
Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα πράσα και τα μανιτάρια για 4 με 5 λεπτά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με αυγοδάρτη τα αυγά με το ανθότυρο και το γάλα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αδειάζουμε το μείγμα στο πυρίμαχο σκεύος.
Σκορπάμε από πάνω τα πράσα και τα μανιτάρια. Ψήνουμε για 15 λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της ομελέτας.
Υλικά (για 4 άτομα)
6 αυγά (κατά προτίμηση βιολογικά)
200 γρ. ανθότυρο τριμμένο <<Gusto Dairy>>
300 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος) ψιλοκομμένα
½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλιές σούπας ελαιόλαδο για το πυρέξ
Αλάτι
Πιπέρι