Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο, χωρίς να κάψει, και το αφήνουμε να κρυώσει. Ανοίγουμε το φύλλομε τα δάχτυλά μας να ξεχωρίσει, το χωρίζουμε στα δύο και το ραντίζουμε με το βούτυρο.
Προσοχή όμως, το βούτυρο δεν πρέπει να είναι καυτό όταν περι-χύνουμε το φύλλο, γιατί θα μας λασπώσει. Απλώνουμε το μισό σε ταψί των 28 εκατοστών και το πιέζουμε με τα δάχτυλά μας, ώστε να το στρώσουμε στον πάτο του ταψιού. Χτυπάμε το ανθότυρο και το μέλι μέχρι να αφρατέψει το μείγμα μας και το ρίχνουμε πάνω στο φύλλο.
Απλώνουμε το υπόλοιπο φύλλο από πάνω και το πιέζουμε ελα-φρά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C και για μισή ώρα.
Στο μεταξύ βράζουμε το σιρόπι για 5-6 λεπτά. Αφαιρούμε την κανέλα και, όταν το γλυκό είναι χλιαρό, το περιχύνουμε με το σιρόπι
Υλικά
1 πακέτο φύλλο κανταΐφι
Mισό κιλό ανθότυρο «Gusto Dairy»
250 γραμμ. βούτυρο φρέσκο
2 κουταλιές σούπας μέλι
Για το σιρόπι
1,5 ποτήρι νερό
1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ξυλαράκι κανέλας